Arie Borsboom

Na mijn middelbare school ben ik in de accountancy gaan werken.
Na 4 jaar ben ik overgestapt naar het toonaangevende AGF-bedrijf Hagé International waar ik als financieel directeur verantwoordelijk ben geweest voor de financiële en algemene zaken.

In 2002 heb ik Boom Financial Services opgericht.

In de achterliggende jaren ben ik actief geweest bij de meest uiteenlopende bedrijven, waaronder: handels- en productiebedrijven, (financiële) dienstverleners, uitgeverijen, softwareontwikkelaars en (thuis)zorgorganisaties.

Dankzij decennialange ervaring als (financieel) directeur, commissaris, Interim-manager, Business consultant en Sparringpartner in de top van het bedrijfsleven ken ik uw problemen, uitdagingen en angsten, en kan ik ze in de juiste context plaatsen; ik heb ze immers zelf meegemaakt.

Arie Borsboom

Mijn klanten waarderen mijn aanpak

Ik heb Arie leren kennen in een – voor mij – zakelijk rumoerige periode. Dan zoek je naar mensen die de “ramp” overzien, die rust kunnen brengen. Dat type mens vond ik in Arie.

Arie is iemand met veel kennis van zaken en een schat aan ervaring aan beide kanten van de tafel. Hij is een prettige en betrouwbare gesprekspartner en een goede communicator.

Wat voor mij telt als ik aan Arie denk: snel zicht op zaken; brede marktkennis en flexibele opstelling; een helder en eerlijk advies. Ook als het advies niet fijn is, wordt dit open gecommuniceerd.